LED pásky na 12V a 24V

Posted by admin-LED-pasky on Čtvrtek Bře 24, 2016 Under Nezařazené

LED pásky na 12V a 24V jsou skvělým designovým, ale i praktickým doplňkem do každé moderní domácnosti. Vybírat můžete z velmi široké škály barev a vybrat si délku, která se do vámi zvoleného prostoru hodí, pásky lze navíc ještě dodatečně velmi snadno zkrátit přestřižením ve vyznačených úsecích.

LED pásky na 12V a 24V – tedy s bezpečným napětím najdou své uplatnění hlavně jako osvětlení kuchyní a koupelen, nebo jako orientační či dekorační světlo – můžete jimi například v noci či večer nasvítit kuchyňskou linku právě dostatečně na to, abyste se v kuchyni ve tmě orientovali, ale aby světlo nepůsobilo v noci rušivě. Stejně tak jimi lze nasvítit schodiště, různé kouty ložnice či koupelny.

Kromě domácnosti se ale využijí i v menších komerčních prostorách, jako jsou výlohy obchodů a podobně.

LED pásky studených barev pak využívají také řidiči morových vozidel, zejména ti cestující často v noci. Zahlédnout je můžeme rovněž jako dekoraci kamionů a dalších větších vozů.
Výhodou LED pásků je podobně jako u jiných LED světelných zdrojů jejich dlouhá životnost a nízké náklady na energii, tedy úspornost.

Comments are closed.